Hieronder vind je een totaal overzicht van ons vaste aanbod.

 

Naast ons vast aanbod organiseren we ook bijeenkomsten en events. Check onze AGENDA om te kijken wanneer onze events zijn en om je aan te melden.

YOGA

Yoga bij AnantA is het vinden van de balans tussen lichaam en bewustzijn, met de adem als verbinding en dragende kracht van elke beweging. In volstrekte eenvoud, met mogelijkheden voor iedereen. Dus als je meer souplesse wilt, krachtiger wilt zijn in rug/schouders en benen, rust in je hoofd wilt, of gewoon goed bezig wilt zijn om het leven in en van deze tijd aan te kunnen dan volg je de yogalessen bij AnantA

ADEM

Ademtherapie bij AnantA brengt de functie van de adem weer op een gezond en werkzaam niveau. Met de adem als verbinding tussen lichaam en bewustzijn, tussen body en mind, kan bijna direct een groter welzijn worden ervaren. Wanneer je last hebt van kortademigheid, hyperventilatie, athma of COPD dan kan de ademmassage bij AnantA verlichting en soms zelfs oplossing bieden. Juist ademen maakt licht en krachtig!

MASSAGE

Op dit moment worden bij AnantA geen massages gegeven.

MEDITATIE

Op dit moment uitsluitend op aanvraag.

MOOI LEVEN GROEP

Mooi Leven staat voor een groep waarin het leven van alle dag wordt gedeeld en verfijnd. 1 x in de ca 6 weken komt deze groep bijeen om beter zicht te krijgen op het leven van alle dag in het licht van persoonlijke ontwikkeling.

LIFE COACHING

Je hebt een wens, een idee, een gevoel waar je met je leven naar toe wilt en je weet niet helemaal hoe je er vorm aan kunt geven. Je voelt dat er meer kan en je weet niet goed hoe. Dat is een moment voor een 5 sessie coaching bij AnantA.

PERSOONLIJK GESPREK

Je loopt vast in een aantal dingen en je leven loopt niet helemaal op rolletjes. Toch kun je er niet precies de vinger op leggen en weet je niet goed hoe verder. Dan regel je een persoonlijk gesprek bij AnantA.