AGENDA 2019


YOGA AGENDA 2019

Het yoga seizoen bij Ananta is opgebouwd uit 3 trimesters. Elk trimester bestaat uit 10 lessen.

Elk trimester kost € 105,-. 

 

In 2019 kan er niet voor een heel jaar betaald worden!

 

We sluiten elke les af met een kop thee en de lessen duren inclusief de thee ongeveer 1,5 uur. Matjes, dekens en kussen zijn aanwezig. Je hoeft alleen zelf een groot laken/doek mee te nemen voor over de yogamat.

 

1E TRIMESTER (10 lessen)

7 januari t/m 29 maart (week 2 t/m week 13)

Vrije week 28 januari t/m 1 februari (week 5)

Voorjaarsvakantie 25 februari t/m 2 maart (week 9)

Vrije week 1 april t/m 5 april (week 14)

 

2E TRIMESTER (10 lessen)

8 april t/m 28 juni(week 15 t/m week 26)

Meivakantie 29 april  t/m 3 mei (week 18)  en

vrije week  27 mei t/m 31 mei  (week 22)

De les van 2e paasdag (22 april) wordt verplaatst naar dinsdag 23 april om 20:30. De dinsdagavondles begint dan om 19:00!

Idem voor 2e pinksterdag (maandag 10 juni)

 

3E TRIMESTER (10 Lessen)

9 september t/m 29 november (week 37 t/m week 48)

Vakantie 14 oktober t/m 25 oktober (week 42 en 43)

GELIJK AANMELDEN OF HEB JE VRAGEN?

NEEM DAN GERUST CONTACT MET ONS OP


DATA ZOMER EN WINTER YOGA

kosten twee lessen zomer yoga €50,-

Kosten 1 les winteryoga € 25,-

 

 

 

 

 


DATA MINDFULL YOGA

MINDFUL YOGA (APART INSCHRIJVEN!)

Mindful Yoga is een yoga vorm waarbij, naast een rustige ontspannen yogaflow, ook ontspanning in de vorm van Yoga Nidra en meditatie een plek krijgen.

Een regelmatige beoefening van Mindful Yoga, zeker als toevoeging op de Hatha Yoga, brengt een steeds dieper gaande ontspanning.

De Mindful Yogalessen worden gegeven op 5 zaterdagochtenden, van 9.30 uur tot 12.00 uur.

Zowel de Mindful Yoga als de zomer- en winteryoga zijn lessen van ca. 2½ uur. De ervaring leert dat de lessen een diep ontspannend karakter hebben wat vaak nog dagen voelbaar is. De Mindful Yogalessen en de Zomer- en Winteryoga zijn ook toegankelijk voor mensen die geen yogalessen volgen bij AnantA. Er is geen ervaring nodig.

Betaling is in 2019 per les. Je kan wel voor 5 lessen tegelijk reserveren. Je kunt je, afhankelijk van het aantal beschikbare plekken, per les aanmelden.

Kosten 5 lessen, te betalen per les € 20,-

Kosten per losse les € 25,- 


MOOI LEVEN GROEP

Om de zes á zeven weken (behoudens zomervakantie) is er een bijeenkomst op zaterdagochtend van 9.30 uur tot ca. 13.00 uur, waarbij de deelnemers met elkaar - onder begeleiding - uitwisselen over hun ervaringen. 

Alles gericht op de persoonlijke ontwikkelingen en op een mooier leven! 

Eén maal per jaar is het een hele dag. 

Bijdrage voor deelname aan deze groep is €35,- per maand.


OPEN MEDITATIEAVOND

Elke eerste vrijdagavond van de maand is er bij Ananta een OPEN MEDITATIE. met de nadruk op open. Deze meditatie heeft tot doel licht te brengen in een verduisterde wereld. Meditatie is een krachtig middel om angst om te zetten in vertrouwen. 

Je kunt tussen 19:30 en 19:40 binnenlopen en in stilte luisteren naar een mantra. Om 19:40 begint de meditatie en aansluitend klinkt de vredesmantra Santoshu Mata. Rond 20:00 is de bijeenkomst beeindigd.

Deelname is vrij, maar voor wie wil staat er een donatiepot waarvan de opbrengst jaarlijks in zijn geheel naar een speciaal doel gaat.

Iedereen is van harte uitgenodigd aan deze maandelijkse bijeenkomst deel te nemen, je hoeft je niet aan of af te melden!

 

 

Om deel te nemen hoef je geen ervaring te hebben met meditatie. Het laat zich makkelijk leren. Je hoeft ook niet persé op een kussentje te zitten, het kan ook net zo goed op een stoel. Slechts je oprechte intentie is voldoende. Je hoeft je niet aan- of af te melden, het is een open bijeenkomst, geheel vrij. Iedereen is welkom!


WIL JE JE ERGENS VOOR AANMELDEN OF HEB JE EEN VRAAG?

NEEM DAN GERUST CONTACT MET ONS OP!