MEDITATIE BIJ ANANTA

Meditatie neemt een belangrijke plaats in bij de activiteiten van AnantA. Er is een brede ervaring met meditatie en grote kennis over de mogelijkheden en effecten hiervan. Het ligt in de doelstelling van AnantA om zoveel mogelijk mensen met meditatie kennis te laten maken en de mogelijkheid te creëren om meditatie te onderhouden door op gezette tijden met gelijkgestemden gezamenlijk te kunnen mediteren. Bij AnantA wordt niet alleen de basis aangeboden maar ook het onderhoud. Dit waarborgt dat meditatie tot in lengte van dagen zijn vruchten kan geven en dat deze naar waarde kunnen worden genoten.

 

MEDITATIE VOOR OPTIMALE RUST

Meditatie brengt, zeker in combinatie met yoga, een diepgaand evenwicht en de rust om het leven van alle dag in balans te ervaren. De effectiviteit van een beheerste adem en een ontwikkeling van het concentratievermogen vergroten het innerlijk evenwicht. Een dagelijks moment van bezinning heeft grote positieve effecten op de totale energiehuishouding. Door een toenemende vitaliteit en welzijn wordt de tevredenheid gevoed en de innerlijke rust vergroot.

 

MEDITATIE BEGELEIDING

De meditatiecursus en bijeenkomsten worden begeleidt door Gea Bosch. Zij heeft een brede en diepgaande ervaring met meditatie. De combinatie met haar kennis omtrent en ervaring met yoga, chakrapsychologie, adem en concentratie maken het gebied van meditatie toegankelijk voor een ieder die op zoek is naar rust en evenwicht.

 

MEDITATIE PRAKTISCH

Op elk moment kan individueel of met twee personen een inleidende meditatiecursus worden besproken. Deze wordt gegeven in ca anderhalf tot twee uur.

Voor grotere groepen worden aparte afspraken gemaakt.

Daarnaast worden op yoga en meditatie gerichte workshops aangeboden, welke tot doel hebben om de weg van meditatie uit te breiden en de ervaring te verdiepen.

CHECK HIER DE AGENDA


ONS OVERIGE AANBOD